John Green’s boek ‘Turtles All the Way Down’ wordt verfilmd!

YAS! Het boek ‘Turtles All the Way Down’ dat in 2017 uitkwam van John Green, de schrijver die je onder andere kent van onze favo boeken en films The Fault in Our Stars en Paper Towns, wordt ook verfilmd!

Hannah Marks, die je misschien wel kan kennen uit de MTV-serie Awkward, heeft de regie van de Fox2000 film in handen. Ze is hiermee met haar 25 jaar een van de jongste vrouwen in de geschiedenis van Hollywood die een studio film mag regisseren #lifegoals.

https://www.instagram.com/p/BmzSqKfhLAa/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

De verfilming wordt onder meer gemaakt door het team dat ook heeft gewerkt aan Love, Simon, dus the expectations are high!

Turtles All the Way Down’ gaat over de 16-jarige Aza Holmes die probeert een mysterieuze verdwijning van een voortvluchtige miljardair op te lossen, terwijl ze zelf dealt met de psychische stoornis OCD (obsessieve compulsieve stoornis).

Het boek is nogal een persoonlijke voor John, omdat ook hijzelf sinds kind af aan al struggled met deze mentale ziekte:

“I couldn’t write about anything else. … I have OCD and it is a really important part of my life, and at times it is a disabling part of my life. But I also have a really wonderful, fulfilling life.

Wanneer de film precies uitkomt is nog niet bekend, maar het startsein is in ieder geval gegeven, dus stay tuned voor updates!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen