John Legend

John Legend geeft live een concert op Instagram

Alle artiesten werden noodgedwongen om hun concerten af te zeggen door het coronavirus. Toch zijn er een aantal artiesten die op zoek zijn naar alternatieven om hun fans alsnog te steunen in deze chaotische tijd. Zo gaf Chris Martin van Coldplay een liveconcert via social media. Ook John legend heeft op twitter aangegeven dit te doen via Instagram Live.

Live concert via Instagram

Gisteren heeft Chris Martin van Coldplay een announcement op Twitter gedeeld waarin hij aan zijn fans liet weten dat hij op Instagram live zou gaan. ‘Hello everyone. Ik hoop dat jij en je familie veilig en gezond zijn. Als iemand zin heeft om te praten of naar muziek wil luisteren, ik ga live op de Instagram van Coldplay over ongeveer 30 minuten. Liefs CM #TogetherAtHome’, schreef hij in zijn tweet.

“I had an idea that we could call this ‘Together At Home’. And who knows, misschien neemt iemand anders het morgen over”, zei Chris aan het begin van zijn livestream. Tijdens de stream zong hij op verzoek van fans Coldplay songs en maakte hij gezellig een praatje. Hij hintte zelfs naar een nieuw nummer….

Voor wie de stream heeft gemist, hier kun je ‘m terugkijken:

Lees ook: Ariana Grande is boos op fans door het niet serieus nemen van Coronavirus

John Legend

John Legend pakte het stokje van Chris over en ook hij liet gisteren op Twitter weten dat hij de volgende dag een liveconcert geeft op Instagram. ‘My friend Chris Martin gaf een leuk, klein concert vanuit huis, rond 21:00 (Nederlandse tijd). Laten we proberen hier samen doorheen te komen. #TogetherAtHome,’ schrijft John in zijn eerste tweet.

In de volgende tweet gaf hij aan dat verzoekjes welkom zijn en aan wie hij het stokje volgens zijn fans moet doorgeven.

So don’t miss it, vanavond om 21:00 zal John Legend live een concert geven op Instagram!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @johnlegend
Bron: Glamour, RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen