Hailey Justin CosmoGIRL

Justin Bieber koopt een huis van 7,5 miljoen en komt op voor zijn vrouw Hailey

Wow, het is een bewogen week voor de Biebers. Er zijn tekenen dat Hailey zwanger is, Justin maakte op Instagram een statement naar zijn fans en hij heeft zojuist een huis gekocht van freaking 7,5 miljoen euro! Thats a lottle.

 

Jelena

Eerst even over dat statement. Justin is helemaal klaar met fans die zijn wifey hateful messages sturen. In zijn Instagram story postte hij een foto van een comment die hij onder een Jelena fan schreef. Daarin legde JB uit dat hij ‘loved and will always love’ zijn ex-vriendin Selena Gomez, maar dat hij ‘head over heels in love’ is met zijn vrouw Hailey en dat zij absolutely ‘the BEST THING that has ever happened’ voor hem is. Fans moeten dan ook ophouden met Hailey gemene berichten sturen over dat zij niet the one is en hij uiteindelijk toch terug zal gaan naar Selena Gomez.
justin bieber instagram

 

Justin & Hailey Bieber in Beverly Hills

Na vijf jaar zoeken heeft Justin eindelijk een huis gevonden die hij goed genoeg vindt voor hem en zijn vrouw. Het kost hem wel 7,5 miljoen euro, maar dan heb je ook wat. Het heeft een woonoppervlakte van 567 m2. Vijf slaapkamers, zeven badkamers, een bibliotheek, wijnkelder, eigen bioscoop, binnenplaats, inifinity pool en olfijboomen. Groot zat dus voor gezinsuitbreiding. En dat zit er misschien wel aan te komen, want er zijn 5 tekenen dat Hailey Bieber zwanger is.

In 2014 verkocht hij zijn huis in Calabasas aan Khloe Kardashian voor 6,4 miljoen euro. Omdat hij niet gelijk een ander geschikt huis kon vinden heeft hij de afgelopen jaren in hotels gewoond en woningen gehuurd. Hopelijk vindt hij nu ze een eigen plek hebben meer rust om aan hun ‘very hard’ marriage te werken.

 

Lees ook

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen