justin bieber

Justin Bieber showt zijn dancemoves in de nieuwe Carpool Karaoke

We weten allemaal dat onze fave crush Justin Bieber niet alleen een goud keeltje heeft, maar ook nog eens supergoede dancemoves heeft. Het bewijs hiervan is te zien in de nieuwe – super funny en leuke –  Carpool Karaoke met James Corden!

James Corden & Justin Bieber

James Corden postte al een paar weken geleden een foto zichzelf met Justin Bieber. Fans voorspelden al dat het ging om een nieuwe Carpool Karaoke met Biebs and they were right! Gisteren kwam de nieuwste video online op het YouTube kanaal van James. In ‘Carpool Karaoke’ zit James elke keer met een andere famous celeb in de auto, waarbij er gezellig wordt gekletst, gezongen én (dit keer) ook gedanst!

Carpool Karaoke

In de aflevering gaan de twee helemaal los op het nummer I Don’t Care, dat JB samen met Ed Sheeran heeft geschreven. Volgens James misten er alleen wat dancemoves en stelde vervolgens een aantal moves voor, maar Justin vond deze moves niet cool genoeg voor TikTok.

Omdat Justin zo’n schatje is, helpt hij hierna James een handje bij het bedenken van wat moves op één van zijn nieuwste nummers Yummy (uit zijn brand-new album). Samen dansen ze er helemaal op los en is het lachen, gieren en brullen geblazen tijdens de rest van het interview. Een must om te kijken!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @j_corden

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen