justin hailey bieber huwelijk

Justin en Hailey Bieber vertellen over hun ‘Very Hard’ marriage

Oké, stop met wat je aan het doen was! Want Justin en Hailey Bieber just spilled the tea over hun marriage en het is juicy! In een interview in Vogue vertelden de newlyweds alles over hun huwelijk, ook dat het af en toe best moeilijk is.

‘The thing is, marriage is very hard’, zegt Hailey in het interview. Sinds ze getrouwd zijn heeft het koppel veel moeten werken aan hun issues. Zoals het dealen met de eerste keer dat ze met elkaar gingen en dat volgens Hailey, toen eindigden in een blowup.

‘Negative things happened that we still need to talk about and work through’, zegt ze. ‘Fizzled would nog be the right word – it was more like a very dramatic excommunication. There was a period where if I walked into a room, he would walk out.’

Mr. & Mrs. Bieber in huwelijkstherapie

Nu kunnen ze gelukkig wel samen in dezelfde kamer verblijven. Hoewel hun huis in Toronto tot andere problemen in hun relatie leidt. Volgens het interview heeft de nieuwe leefsituatie van Mr. en Mrs Bieber voor een hoop ruzie gezorgd. Maar ze zijn in huwelijkstherapie om ook dit issue te verwerken. En we zijn er nog niet. Bovenop de huwelijksproblemen dealen ze ook nog is met Justin’s verleden met drugs gebruik.

Justin bekend in het interview dat hij heel veel Xanax gebruikte in 2013 en 2014. Dat is een kalmeringspil tegen depressies en paniekaanvallen. Deze kan heel verslavend zijn. ‘I found myself doing things that I was so ashamed of, being super-promiscuous and stuff, and I think I used Xanax because I was so ashamed’, zegt hij. Hij ging zelfs zo ver dat de mensen om hem heen zich zorgen maakten om zijn leven. ‘It got pretty dark. I think there were times when my security was coming in late at night to check my pulse and see if I was still breathing.’

Justin’s sex verslaving

Xanax was niet Justin’s enige verslaving. Hij had ook een ‘legitimate problem with seks.’ Om over zijn verslaving heen te komen werd Justin celibatair. Je kiest er dan voor om geen seks meer te hebben. ‘I think seks can cause a lot of pain.’ In het interview geven Hailey en Justin zelfs toe dat ze zo snel trouwden omdat Justin geen seks wilde voor hun huwelijk.

Hailey’s problemen

Hailey had zo haar eigen problemen. Ze geeft toe dat ze in het begin van haar huwelijk met Justin heimwee had en zich eenzaam voelde. Daarnaast moest ze dealen met een leger aan internet trolls. ‘I prayed to feel peace about the decision, and that’s where I landed’, zegt ze. ‘I love him very much. I have loved him for a long time.’

De Biebers zijn nu meer dan vier maanden getrouwd, maar ze zijn nog steeds bezig met het plannen van hun officiële ceremonie. Wanneer deze precies zal plaatsvinden is nog niet bekend. All we can do is wait en toekijken hoe de twee continue aan hun huwelijk werken en samen een leven proberen op te bouwen.

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram @justinbieber. Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen