Justinandhailey

Justin en Hailey’s 1-aprilgrap valt niet in de smaak

1 April is de dag waar alle grappenmakers en grappenfalers zonder shame grappen mogen uithalen. Justin en Hailey wilden ook hun volgers voor de gek houden, alleen vonden hun fans het niet zo funny.

Niet grappig

De Biebs postten gisteren een foto van een echo met een vrij grote foetus die zijn toekomstig kindje moest voorstellen. Volgers vertrouwden het niet helemaal en verwachtten dat Bieber elk moment achter de gordijnen vandaan kwam springen met ‘April Fools!’ Om het allemaal nog wat geloofwaardiger te maken, werd er ook een foto van Hailey ‘achter de schermen tijdens de echo’ gedeeld. Maar op 1 april vertrouw je natuurlijk niets. Meneer en mevrouw Bieber waren inderdaad niet zwanger en Bieber postte later een echo met een puppy erin. Het koppel slaagde er alleen niet hun hun volgers te laten lachen. Fans vonden de grappen tasteless voor mensen met een onvervulde kinderwens. Zij zeggen dat onvruchtbaarheid voor veel mensen geen grapje is en dat deze grap heel pijnlijk als je een onvervulde kinderwens hebt. De volgers van het stel merkten op hoe confronterend het grapje moest zijn voor de volgers die onvruchtbaar zijn of een miskraam hebben gehad. Ze vonden dat de Biebers daar best wel rekening mee mochten houden.

Vermoedens

De April Fools kwam waarschijnlijk door de rumors van een mogelijke Bieber-baby. Fans were wondering of Hailey zwanger was en Justin heeft daar op ingespeeld. Met deze grap hebben de Biebers de roddels meteen de wereld uit geholpen, maar de joke heeft een bittere smaak achtergelaten. Zelfs Justins moeder zag de grap er niet van in. ”Ik hoop dat dit een grap is”, zei de almost grandmother. Fans denken dat de misplaatste grap te maken heeft met Biebers mental state; een paar weken geleden vroeg hij z’n volgers om voor hem te bidden. Wat er precies aan de hand is met the Biebs is nog onduidelijk.

bieberbaby

LEES OOK

 

Beeld: Instagram @justinbieber

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen