Heb jij je dosis drama nog niet gehad voor vandaag? Pak dan maar snel een kopje thee erbij, want sh*t just hit the fan. En het heeft alles te maken met Selena Gomez, Abel Tesfaya (a.k.a. The Weeknd) en… Justin Bieber. Uh-oh…

 Zucht, waar moeten we beginnen?! Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: #Abelena is niet meer. Boem. Gaan onze #CoupleGoals.

De twee leken super stabiel en happy te zijn, maar volgens People hadden ze al langer problemen. Iets met drukke schema’s en botsende agenda’s. De bron vertelt: ‘Selena en Abel zitten al een paar maanden in onzekerheid over hoe hun relatie ervoor staat. Hij is aan het touren was en zij heeft een druk schema in New York. Dat was erg moeilijk voor ze.’

Blijkbaar deden ze allebei hun best om elkaar zo vaak mogelijk te zien. Selena ging vaak naar zijn concerten bijvoorbeeld. Maar het was niet genoeg. ‘It’s over for now,’ zegt de bron. ‘En die beslissing was moeilijk. Maar het was al maanden moeilijk.’

Oké, pretty darn heartbreaking, maar het klinkt wel een beetje logisch. Toch?

Here comes the Biebs

NOPE. Want – plot twist – daar komt de Biebs binnen wandelen! De #Abelena break-up valt toevallig in dezelfde week als de #Jelena reünie. Ja jongens, er was een reünie.

Het is geen geheim dat de band tussen Justin en Selena sinds de break-up een beetje weird en rocky is geweest. De ene dag waren ze besties, de volgende dag hadden ze beef. Er gebeurde zoveel, dat zelfs de grootste Jelena-shippers het niet meer bij konden houden. Maar na Selena’s niertransplantatie, zocht Justin weer contact en poging tot vriendschap 17362.0 was born. En zo werd JB niet veel later bij Selena thuis gespot.

Hun rendez-vous beviel blijkbaar goed, waardoor ze elkaar afgelopen zondag weer zagen. De twee dronken een kopje koffie, later die dag werden ze op Snapchat vastgelegd in de kerk. Interesting

Volgens insiders was Abel hier helemaal cool mee, maar toch vond hij het zondagavond nodig om Selena’s familie, bestie, assistent en Abelena fan-accounts te ontvolgen op Instagram. Eén dag later verwijderde hij ook alle foto’s van hem en Sel. En weer een dag later – vandaag dus – hebben we het over de #Abelena break-up.

Toeval? Maybe. Super juicy en dramatisch? Definitely.

Hoe deze mini-soap gaat eindigen, is wat ons betreft één groot raadsel. Zoals je inmiddels wel gemerkt hebt, verandert de Jelena-status vaker dan we met onze ogen knipperen. We gaan proberen dit verhaal op de voet te volgen, maar we moeten ook nog eten en slapen en Stranger Things bingen, dus pls take it slow #Jelena & #Abelena, en doe geen gekke dingen als we weg zijn.

Genoeg drama voor deze week vandaag.

Selena Gomez Thank You GIF - Find & Share on GIPHY

 

Update 02/11

Ja hoor, we voorspelden het al. Je besteedt heel eventjes geen aandacht aan de love birds, en ze halen zich alweer van alles op de hals. Omdat er eigenlijk (nog steeds) geen touw aan vast te knopen is, zetten we de laatste ontwikkelingen voor je op een rijtje. Wel zo overzichtelijk. You’re welcome.

1. The I-Broke-Up-With-Selena-jacket

De social media stilte van Abel is verbroken. Gisteren postte hij zijn eerste Insta foto sinds de break-up. Enne, wát voor een. Op de foto draagt hij namelijk een jasje dat ons vaag aan een ander jasje doet denken. Maar welk jasje? O JA! *wait for it*

Toronto Nights ⚡️

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

https://www.instagram.com/p/Ba5lrJLATm-/

Het jasje dat J Bizzle droeg na zijn break-up met Selena! Like whaaaaat?

Nu kunnen we dit natuurlijk weer op toeval gooien, maar let’s be rizzle. Níks is toeval in de Abejelena-gate.

2. Selena draagt Abels jack

Wat is het met Abejelena en jacks? Na bovenstaande voorval, werd Selena namelijk gespot in een jack dat ons ook weer heel bekend voorkwam… Dit was gisteren:

Selena Gomez

Hey maar, wait a minute… Was dat niet het jack van… Yup, ABEL. Dat hij op 3 september droeg tijdens een date met Selena! Bewijsstuk A:

Selena Gomez, The Weeknd

Lieve Abelena, om een wijs man te quoten:

What Do You Mean GIF - Find & Share on GIPHY

WHAT DO YOU MEAN?!

3. Jelena goes public

En niet zo’n beetje ook. Dude. Midden op de dag, middenin Los Angeles, besloten Sel en Jus samen een stukje te fietsen – en een potje te kroelen! Vraagt natuurlijk om heel veel foto’s (en heel veel hartjesogen). Kijk nou naar die blije bekkies!

#Jelena

A post shared by justin.bieber (@justin.bieber_zx) on

Goals

A post shared by @welovejelenas on

K dit is het schattigste dat we ooit hebben gezien en we’re not crying, you’re crying.

4. Jelena on ice

De paparazzi weten het zeker: Justin en Selena zijn weer samen. Gisteravond werden de twee wéér samen vastgelegd, dit keer na afloop van een avondje ijshockey. Sel probeert zichzelf nog een beetje verdekt op te stellen, maar kom op. Zelfs met onze ogen dicht herkennen we Jelena uit duizenden.

Justin Bieber, Selena Gomez

Justin Bieber, Selena Gomez

En nu? Nu is het wachten geblazen tot de volgende Abejelena move.

Spreek je over 5 minuten.

Lees ook: Monica Geuze zet een tattoo op deze bijzondere plek!

Fotografie: BrunoPress, Instagram