kardashian

Kanye West wil dat Kim Kardashian zich minder sexy gaat kleden

We weten inmiddels allemaal wel dat de 39-jarige Kim Kardashian onder andere bekend is geworden door een sekstape die ze heeft uitgebracht. Zelf draagt ze ook graag sexy outfits, die ze dan ook weer graag showt op haar Instagram account. Maar als het aan haar man Kanye ligt, zou het vanaf haar 40ste zomaar klaar kunnen zijn met al deze blote looks.

Minder sexy

Kanye heeft namelijk openlijk geklaagd dat hij niet meer wil dat zijn vrouw allemaal sexy pakjes draagt. Hij vind het belangrijk dat Kim zichzelf minder bloot gaat kleden. Ze hebben namelijk ondertussen vier kinderen samen en Kim zou een voorbeeldfunctie moeten zijn voor hun kinderen. Hierover zei Kim zelf: ‘Hij is mijn man, dus uiteraard wil ik hem eren. Ik heb respect voor zijn gevoelens en voor wat hij heeft moeten doorstaan in zijn leven.’ 

Kanye wil graag dat ze iets goeds uitstralen naar de kinderen, want ook zij worden ouder. ‘Zo hebben we bijvoorbeeld alle televisies weggehaald uit de kinderkamers en mag onze oudste dochter North geen make-up meer in haar kamer hebben.’ vertelt Kim. Drastische maatregelen in huize Kardashian-West dus.

Kim <3 Kanye

Dat de relatie tussen Kim en Kanye goed zit, is wel te merken. Kim is namelijk zeker van plan om een hele stap terug te doen wat betreft kleding. ‘Alleen wanneer is dat moment? Dat is de vraag’ zegt de realityster. Verder is ze nog steeds heel blij met Kanye als vader van haar kinderen. ‘Hij is een enorm voorbeeld voor onze kinderen. Ik denk zelf dat er een fijn lijntje loopt tussen streng zijn voor je kids en tegelijkertijd doen waarbij je jezelf prettig voelt. Ik leer van hem, respecteer hem en vind het prima om af en toe wat water bij de wijn te doen.’ 

Ben jij het eens met Kanye dat Kim zich netter moet gaan kleden?

We zijn erg benieuwd wanneer Kim een stapje terug gaat doen in haar outfits. Hier nog een paar van haar spannende posts:

Heb je ookal gelezen wat Kylie Jenner is overkomen? En zou de relatie tussen Kylie Jenner en Travis Scott, net zo goed worden als die van haar grote zus Kim Kardashian en Kanye West?

LEES OOK:

 

Beeld: @kimkardashian

Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen