Katherine Langford speelt in een nieuwe Netflix serie en dit zijn de eerste beelden

Katherine Langford kennen we allemaal als Hannah Baker uit 13 Reasons Why (waarvan het nieuwe seizoen binnenkort op Netflix komt), maar deze zomer speelt ze de hoofdrol in een compleet andere Netflix serie!

Cursed

De nieuwe Netflix serie Cursed is gebaseerd op het boek van Tom Wheeler en Frank Miller, wat een vertelling is van de Arthur-legende. Het verhaal gaat over Nimue (gespeeld door Katherine) die een mysterieuze gave heeft en voorbestemd is om Lady of the Lake te worden. Na de dood van haar moeder ontmoet ze Arthur en gaan ze op zoek naar Merlijn om het eeuwenoude zwaard te overhandigen.

Cast

Katherine Langford is niet de enige famous person die we weer zien op het scherm, ook Daniel Sharman komt in deze fantasy serie voor. Hij speelde eerder in Teen Wolf en The Originals. (Wist je dat dit eigenlijk het einde van The Originals moest zijn?)

Wanneer de serie precies uitkomt is nog niet bekend, al heeft Netflix wel laten weten dat we ‘m deze zomer al kunnen zien! Hieronder check je de eerste beelden.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @cursed

Bron: Flix Info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen