Harry Potter

Keert de originele Harry Potter cast terug voor twee nieuwe films?!

Het ziet ernaar uit dat er goed nieuws aankomt voor alle Harry Potter fans out there. Het allerlaatste, en achtste, deel van de filmreeks – The Deathly Hallows – Part 2 – werd alweer in 2011 gemaakt. Iedereen dacht dat dit nu echt het definitieve einde van het Harry Potter verhaal zou zijn, maar nu lijkt het erop dat onze favoriete brillemans tóch weer terugkeert op het witte doek! Zeker nadat we een mysterieuze tweet van schrijfster J.K. Rowling voorbij zagen komen…

Harry Potter and the Cursed Child

Het zou gaan om de verfilming van de Broadwayshow van Harry Potter and the Cursed Child. Dit tweedelige verhaal gaat over de kinderen van Harry en Draco, Albus Potter en Scorpius Malfoy. De gossip of the day is nu dat de originele cast, Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson voor deze twee films weer in de huid gaan kruipen van Harry, Ron en Hermelien.

De filmmaatschappij die achter de Harry Potter films zit, Warner Bros,  zou de rechten van het theaterstuk gekocht hebben. Ondertussen is het logo ook aangepast en dat zou volgens veel fans op een heel nieuw bioscoop avontuur kunnen wijzen.

Lees ook: Je kunt nu het ouderlijk huis van Harry Potter huren!

J.K. Rowling

Door een nieuwe tweet van de Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling kwamen er nóg meer speculaties over de nieuwe films. Nadat ze bijna een half jaar lang geen tweet plaatste, tweette ze nu opeens ‘Sometimes, darkness comes from unexpected places’. Onder deze tekst stond het nieuwe logo van de Broadwayshow.

Het is wel mysterieus, want in 2017 gaf Rowling nog aan dat de geruchten over een film van de Broadwayshow absoluut géén waarheid was. Wel moeten we helaas nog even afwachten of er daadwerkelijk een nieuwe reeks Harry Potter-films komen, want er is tot nu toe nog niks bevestigd door de vertegenwoordigers van Cursed Child NYC. Er zou ondertussen wel groot nieuws onderweg zijn. Spannend!

Ga jij vanavond ook weer kijken naar een nieuwe Harry Potter film op Net5?

Ben jij nou helemaal gek op magische films en series? Dan zou je zeker de serie Raising Dion op Netflix moeten gaan kijken. Ondertussen is het ook druk op de set van de film Fantastic Beasts; ze zijn druk bezig met het filmen van deel 3 (en deze films zijn gebaseerd op Harry Potter!).

 

LEES OOK:

 

Beeld: Unsplash 

Bron: AD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen