Kerstfilms Netflix

Deze kerstfilms komen in november op Netflix!

Of je bent normaal en denkt, ‘Kerst? Dat is toch pas over twee maanden?’ Of je bent zoals wij en telt sinds de eerste lentedag (wat zeggen we, sinds 27 december) al af naar de feestdagen. Either way, van een kerstfilm kun je onmogelijk niet gelukkig worden, dus met glitters en nepsneeuw presenteren wij… De nieuwe kerstfilms op Netflix!

Netflix verklaart het kerstseizoen over iets langer dan een week officieel geopend, met als eerste film op de planning:

The Holiday Calendar – 2 november

De minst princessy film in deze line-up is The Holiday Calendar, met Kat Graham in de hoofdrol. Kat speelt Abby, een jonge fotografe die wenst dat ze meer grip had op haar toekomst. Dan erft ze een antieke advent calendar – en het lijkt erop dat die de toekomst kan voorspellen! ~ Christmas magic ~.

The Princess Switch – 16 november

Vanessa Hudgens + kerst = de film van onze dromen. In The Princess Switch gebeurt er een week voor kerst iets heel geks: Margaret, de Hertogin van Montenaro, verwisselt van plek met Stacy, een gewone burger uit Chicago, die precies op haar lijkt. Met een beetje hulp van de Kerstman’s magische hulpje, wordt Margaret verliefd op Stacy’s knappe collega… En wordt Stacy verliefd op Margaret’s verloofde, de knappe prins. Vinden we nu al helemaal mooi.

Een trailer is er nog niet, maar wel deze kiekjes van Vanessa in een prinsessenjurk. Love.

https://twitter.com/SeriesBrasil/status/1052716561675386880

A Christmas Prince: The Royal Wedding – 30 november

Het is een jaar nadat ons leven een stukje mooier werd gemaakt met A Christmas Prince. 30 november doet Netflix daar nog een schepje bovenop, door A Christmas Prince: The Royal Wedding uit te brengen. In de film is het ook een jaar later, en Amber en Richard zijn klaar om elkaar het ja-woord te geven in een royal Christmas wedding. Klinkt als een sprookje, maar hun dag dreigt op een disaster uit te lopen als Amber twijfels krijgt. Is ze wel geschikt voor een leven als prinses? En dan komt Richard ook nog eens in een politieke crisis terecht. Eentje die niet alleen de feestdagen dreigt te vergallen, maar de toekomst van het hele koninkrijk. The horror!

Hoe zou het aflopen? Goed waarschijnlijk, maar jongens wat een spanning.

Voor A Christmas Prince: The Royal Wedding is ook nog geen trailer, wel een teaser van een minuut. Enjoy!

En last but not least… Wat sneak peeks van alle drie de films. Can’t wait!

Lees ook: De opnames van Pretty Little Liars: The Perfectionists zijn officieel gestart!

Fotografie: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen