kesha

Kesha is terug met een brand-new album!

Je kent Kesha vast nog wel van haar grote hit TiK ToK, dat ondertussen alweer 10 (!) jaar geleden is. In 2017 bracht ze nog haar album Rainbow uit, waarop ze vooral zong over de moeilijke momenten in haar leven. Zo ook over de rechtszaak tegen haar eigen producer Dr. Luke, die haar zou hebben verkracht. Kesha wilde daarom heel graag van het contract bij zijn platenmaatschappij af.

High Road

Maar na regen komt zonneschijn, en zo ook voor Kesha. Ze komt namelijk binnenkort uit met een gloednieuw album! Zelf zei ze over High Road: ‘Ik heb het nog nooit zo naar mijn zin gehad tijdens het opnemen van een album.’ As we speak is ze nog druk bezig met het afronden van het album, dus een releasedatum is er nog niet.

Wel weten we dat morgen haar nieuwe single High Road wel al dropt! En aan de reacties van fans te zien, kunnen we er veel van verwachten…

Album trailer

Ben jij ook zo benieuwd naar het nieuwe album van Kesha? Check hier alvast de trailer van High Road. We are very excited!

 

Kesha – TiK ToK

Kom alvast weer even helemaal in de Kesha vibe met deze heerlijke throwback.

Naast Kesha is nu ook Selena Gomez terug met haar nieuwste single Lose You To Love Me’en ook Harry Styles kwam laatst uit met een nieuwe track!

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen