Khloé Kardashian

Is Khloé Kardashian nu ook zwanger?!

Er zit vast iets in het water bij huize Kardashian/Jenner. Na Kylie’s babynieuws, schijnt nu ook haar big sis Khloé zwanger te zijn. Mamma mia! 

Meerdere bronnen zouden bevestigd hebben dat de 33-jarige reality star een kindje verwacht met haar basketballende boyfriend Tristan Thompson. Dit zou Khloé’s eerste kindje zijn. Tristan kreeg in december 2016 al een zoontje, Prince Oliver, samen met zijn ex-vriendin.

Volgens de rumors hebben Khloé en Tristan het nieuws afgelopen week pas gedeeld met vrienden en familie. ‘Door Kylie’s nieuws was het aankondigen een beetje ingewikkeld. Ze wilden niet haar moment afpakken. Maar Khloé wil niet langer liegen over haar zwangerschap, dus het stilhouden had geen zin meer,’ vertelt de bron.

‘Ik voel me heel geliefd.’

Khloé en Tristan zijn sinds hun blind date in september 2016 een setje. In een interview met You magazine vertelde ze: ‘Dit is de beste relatie die ik ooit heb gehad. Tristan is heel beschermend over mij en mijn familie, zo mooi. Ik voel me heel geliefd, gewaardeerd en veilig. En ik vind het geweldig dat we alles als een union doen. Als hij praat, heeft hij het over “ons” en “wij”. Dat betekent veel voor me. Het laat zien dat we een leven delen.’

Klinkt super cute allemaal, Khlo! Of haar zwangerschap – en hallo, mogen we een update over die van Kylie?! – for realsies is, moeten we nog even afwachten. Het Kardashian/Jenner front heeft namelijk nog niet gereageerd. Maar, het is natuurlijk  leuk om te horen dat Khloé zo happy is in haar relatie. Yay for love! 

Lees ook: QUIZ: Bij welke Zweinstein-afdeling hoor jij?

Fotografie: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen