Chilling Adventures of Sabrina

Kiernan Shipka zingt in de nieuwe trailer van Chilling Adventures of Sabrina!

In plaats van een trailer kijken, kunnen we nu luisteren naar een nummer over het nieuwe seizoen van Chilling Adventures of Sabrina! Actrice Kiernan Shipka heeft veel talenten en dat blijkt maar weer in de music video van Straight to Hell. Spot jij alle hints en easter eggs? 👀

Waar gaat seizoen 3 over?

*SPOILER ALERT! Lees niet verder als je seizoen 2 nog niet hebt gekeken.*

Aan het einde van het tweede seizoen versloeg Sabrina haar vader Lucifer. Lucifer werd opgesloten in het lichaam van Sabrina’s boyfriend Nick Scratch, en vanaf dat moment zit Nick vast in de hel. Sabrina wil hem natuurlijk redden, dus samen met ‘The Fright Club’ (Harvey, Rosalind en Theo) maakt ze een plan om hem te bevrijden.

Naast het plan om Nick te redden is er in Greendale ook het een en ander aan de hand. Een stam van ‘pagans’ (mensen die geloven dat alles en iedereen een ziel heeft) probeert namelijk een ancient evil te laten herrijzen! Daarnaast keert Sabrina terug op Baxter High als cheerleader. She’s a busy girl.

Locke & Key: durf jij deze spannende Netflix serie te kijken?

Trailer

Nu je weet hoe Sabrina’s verhaal verder gaat in seizoen 3, kun je de trailer gaan bekijken. Het ziet er namelijk naar uit dat de hel in het nieuwe seizoen zal losbarsten! De trailer is er niet zomaar een: it doubles als een muziekvideo waarin Kiernan Shipka zingt. Ook zijn er een hoop hints en stukjes van de nieuwe afleveringen te zien. Go see for yourself!

When & where

Seizoen 3 van Chilling Adventures of Sabrina is vanaf 24 januari te bekijken op Netflix. Benieuwd wat er nog meer in januari op Netflix komt? Check het hier.

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: Instagram @sabrinanetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen