Kijk hier de Descendants 3 trailer

De dag waarvan we wisten dat die zou komen is eindelijk hier! En nee, we hebben het niet over een nieuwe koning voor ons land. Maar wel over een andere royal experience, Descendants 3!

Descendants 3

Disney heeft de nieuwe trailer van de film gedropt waarin we Mal, Evie, Jay en Carlos weer kunnen zien in een gevecht tegen duistere machten. De kleurrijke pruiken zijn ook weer van de partij, Dove Cameron draagt haar darkest wig yet. Los van de vaste groep helden, komt er een oude bekende terug. Uma, gespeeld door China McClain, is ook weer van de partij. Of zij wéér van plan is om het team van Aurondon tegen te werken of dat zij de redder in nood is, weten we nog niet. Wat we wel weten is dat Hercules baddie en god van de onderwereld Hades tevoorschijn zal komen. Hades wordt gespeeld door Cheyenne Jackson Will, die we kennen van American Horror Story. Verder zullen we meer te weten te komen over de daddy van Mal, in welke vorm zullen we moeten afwachten. Disney’s filmstudio’s draait overuren, dit jaar komen er al drie verfilmingen van Disney’ Classics uit. Vorige week was de trailer van Dumbo geplaatst op het YouTube-kanaal van het Amerikaanse sprookjesbedrijf.

De derde Descendants-film komt uit in de zomer van dit jaar, hieronder kun je de trailer alvast zien en als je niet kan wachten tot de film, hebben wij hier een twerkende Cameron & Carlos, voor je.

https://www.youtube.com/watch?v=9I4m6fn_qQs

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen