hailey bieber

Kijk mee tijdens de laatste fitting van de droombruidsjurk van Hailey Bieber

Het is alweer een paar weken geleden dat Hailey en Justin Bieber een groot feest gaven ter ere van hun bruiloft. Niet kort erna kwamen de foto’s online en die waren to. die. for. En dan helemaal de bruidsjurk van Hailey. Vogue geeft je nu een kijkje achter de schermen bij de laatste passessie.

Off-White designer Virgil Abloh

Samen met Off-White designer -en goede vriend- Virgil Abloh heeft Hailey haar jurk ontworpen. Het was voor beide van belang dat de persoonlijkheid van Hailey erin zou terugkomen. ‘Ik wilde niet een officiële weddingdress designer. Mijn street-style is zo’n onderdeel van mij en daarom vind ik het zo interessant om zo’n jurk van Virgil te zien.’ vertelt ze in de video. ‘Ik was erg specifiek over de mouwen, die moesten lang zijn tot op mijn handen. Ook wilde ik graag dit type silhouet tot op mijn schouders en een open rug.’

Trouwjurk

Het proces van designen en het in elkaar zetten van de jurk duurde ongeveer een jaar, waarbij er tien mensen aan de jurk werkte en nog eens tien aan de enorme sluier. Op de jurk zit een prachtig borduurwerk van bloemen, met hier en daar in parels het bekende Off-White symbool met de pijltjes. Achterop staat ook “weddingdress”, met de kenmerkende aanhalingstekens van Off-White.

Sluier

Op de enorme sluier staat “Till Death Do Us Part”, waar eerst zelfs nog wat ophef op Twitter over was of er geen spelfout in zat. ‘Until’ zou namelijk maar met één L zijn en niet twee. Maar al snel werd duidelijk dat het gelukkig gewoon correct op de sluier stond.

Behind the scenes

Hailey was dolgelukkig met de jurk en wij snappen wel waarom. Want hij is ZO. FREAKING. MOOI. Justin wist waarschijnlijk niet waar hij het zoeken moest, toen zijn prachtige vrouw binnen kwam lopen. En dan te bedenken dat Hailey zich vroeger onzeker voelde over haar uiterlijk.

‘Bedankt Virgil voor het tot leven brengen van mijn visie en het creëren van mijn droomjurk.’ schreef Hailey op Instagram. ‘Jij en jouw Off White team zijn geweldig en ik ben forever grateful dat ik zo’n mooie creatie mocht dragen.❤️’ 

 

LEES OOK:

 

Beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen