Kim Kardashian komt met heftige gevangenisdocumentaire

Onze Kim K komt met een gloednieuwe docu! Met de documentaire ‘Kim Kardashian West: The Justice Project’ probeert onze Kim problemen bloot te geven en onrecht in gevangenissen te bewijzen.

The Justice Project

In de docu zoekt Kim verschillende gevangenen op in hun cel en gaat ze met hun in gesprek. Ook praat ze met familieleden en vrienden en heeft ze gesprekken met autoriteiten en advocaten. Aan Variety vertelde de realityster dat er miljoenen mensen slachtoffer zijn van het rechtssysteem in Amerika. Ze vond het erg belangrijk om in haar docu zelf de cijfers en statistieken onder ogen te zien.

Er zijn veel mensen die een tweede kans verdienen, maar velen hebben hier niet de middelen voor. Ik wil helpen deze cases nationaal op de kaart te zetten om verandering te bewerkstelligen.’ vertelde Kim. ‘Deze documentaire is een eerlijke weergave van mijn pogingen het juridische systeem te doorgronden en met tastbare resultaten te veranderen.’

Lees ook: Kim Kardashian noemt Zwarte Piet ‘disturbing’

Bioscopen afhuren

Kim heeft zich de laatste jaren al vaker ingezet voor gevangenen en zorgde er zelfs voor dat een aantal werden vrijgelaten! Twee jaar geleden schold Trump een straf kwijt van een gevangene na een gesprek met Kim Kardashian. De vrijlating van Alice Marie Johnson inspireerde haar dan ook tot het maken van deze documentaire.

Entertainment Tonight meldde donderdag dat Kim en Kanye West zelfs bioscopen willen gaan afhuren om de gevangenisfilm Just Mercy onder de aandacht te brengen. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Bryan Stevenson, die gevangenen bijstaat die zelf geen goede advocaat kunnen betalen.

De docu gaat op 5 april 2020 in première bij Oxygen.

Lees ook: dit komt er allemaal in de bioscoop in 2020

LEES OOK: 

 

Beeld: YouTube

Bron: LINDA.nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen