Nieuwe trailer The Lion King

Kippenvel! Dit is de nieuwe trailer van The Lion King

Naaaaaants ingonyama bagithi baba… De nieuwe, uitgebreidere, trailer van The Lion King live action remake is er en hij is fantastisch. In deze officiele trailer van de Disney classic zien we de eerste beelden van o.a. Scar, Nala en Mufasa. Be prepared voor kippenvel.

The Lion King remake

Het klassieke Disney-verhaal van het leeuwtje Simba dat zijn thuisland moet verlaten na de dood van zijn vader en koning Mufasa, laat al jaren de CG!-redactie huilen. We hadden dus hoge verwachtingen van de film -want hij moet wel heel goed zijn wil-ie niet onderdoen voor de classic uit 1994- maar het ziet ernaar uit dat Disney onze wensen meer dan waard gaat maken.

Mufasa, Mufasa, Mufasaaa

Het zal lastig worden om de film precies te laten lijken op onze favo childhood movie, aangezien de leeuwen nu als levensechte dieren worden neergezet. Beetje jammer dat Scar dus geen prachtige zwarte manen heeft of geniepige groene ogen… Maar voor de rest ziet het er meesterlijk uit. Gelukkig kunnen we wel één oude bekende terughoren: de leeuwenkoning zelf.  De stemacteur die Mufasa destijds insprak, is ook in de Engelse versie te horen #jeugdssentiment.

Wat de nieuwe rollen betreft hebben we ook niets te klagen: Queen B zal haar koninklijke taak vervullen als de stem van Nala. Als je niet kunt wachten totdat je Beyonce kunt horen, is er ook een Netflix-docu voor je.  Het duurt nog 100 dagen en wij kunnen niet wachten tot de zon op die honderdste dag opkomt.  Tot die tijd kun je hieronder alvast de trailer bekijken. Enne… Als je intussen wil genieten van je eigen lange manen, hebben wij nog wel wat tips voor langere haren.

 

LEES OOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen