riverdale

KJ Apa deelt deze major spoiler over het vijfde seizoen van Riverdale

Het duurt niet lang meer voor we Riverdale hebben uitgekeken en only a few episodes are left. Wich leave us with the question: wat gaat er gebeuren in seizoen 5? Wat zal er gebeuren na graduation? Gaan ze allemaal hun eigen weg of blijven ze bij elkaar? KJ Apa deelde een paar major spoilers over het nieuwe seizoen.

Let op: Artikel bevat spoilers over Riverdale seizoen 4

Graduation

Graduation zit eraan te komen voor de vriendengroep. What will they do? Victoria is al aangenomen op een universiteit in New York City. En wat betreft de rest: Betty en Jughead hebben hun ogen op Yale en voor Archie is het nog maar de vraag of hij samen met zijn vrienden kan afstuderen. Het zijn daarom ook niet monsters, serial killers of de geheime genootschappen waar de fans bang voor zijn.

Riverdale theory

In The Tonight Show with Jimmy Fallon vertelde KJ een spoiler over seizoen 5 die fans aan het denken heeft zet. ‘That’s the interesting thing about the next season, we kunnen overal heengaan,’ vertelde hij tijdens het interview. ‘It’s not your typical ‘graduate high school and then… Het gaat vele mensen verassen, denk ik.’

That being said, begonnen fans theorieën te bedenken over wat er mogelijk zou kunnen gebeuren in het nieuwe seizoen van Riverdale. Het was al aangekondigd dat F.P Jones en Hermion Lodge niet meer te zien zouden zijn in de serie na seizoen 4, wich makes sense als de serie een time jump zou maken van een aantal jaar later.

Niemand weet nog of deze theorie waar is. The only thing we know is dat graduation een big deal zal zijn aan het einde van het vierde seizoen. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is ook nog een vraag. Op dit moment zijn de opnames stilgezet door het corona virus.

Check het interview hier:

LEES OOK:

Bron: Elite Daily
Beeld: Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen