the last summer

KJ Apa is weer te zien in een nieuwe film!

Heb je ook zo’n moeite met wachten op een nieuwe Riverdale-aflevering en heb je net als wij meer Archie a.k.a KJ Apa nodig in your life? Dan hebben wij goed nieuws! Maandag heeft KJ op zijn Instagram namelijk bekendgemaakt een hoofdrol te hebben in de nieuwe Netflix-film The Last Summer, en bijna al onze favo celebs spelen erin! En het beste nieuws van dit alles is misschien wel dat de film in minder dan een maand gereleased wordt!

Who’s in it?

Zoals we net al zeiden, deze cast is leuker dan leuk!

KJ Apa speelt de net afgestudeerde Griffin

Maia Mitchell zal te zien zijn als Phoebe

Halston Sage speelt Erin

Jacob Latimore speelt de rol van Alec

Als je dacht dat de cast niet hotter kon, dan zit je fout. Teenwolf-hottie Tyler Posey zal óók te zien zijn in deze film! En dit is nog maar het topje van de ijsberg!

The last summer

Deze romcom vindt plaats in Chicago en gaat over een de vier vrienden Griffin, Alec, Phoebe en Erin, die na de zomervakantie allemaal hun eigen weg zullen gaan op de Universiteit. Volgens Netflix zullen de personages in de film flink worstelen met hun identiteit, de liefde en hun dromen, voordat ze aan dit nieuwe hoofdstuk van hun leven beginnen.

Aan de trailer te zien wordt deze film nu al een van onze favo romcoms!

Release datum

Het ziet ernaar uit dat we 3 mei niet meer van de bank afkomen, want naast de speelfilm over Ted Bundy, kunnen we diezelfde dag ook eindelijk weer genieten van KJ op ons scherm! Save the date!

(Fotografie: Instagram @lastsummernetflix)
Bron: Seventeen, door Carolyn Twersky

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen