Just Tattoo of Us Benelux

Koen Kardashian en Jaimie Vaes presenteren Just Tattoo Of Us Benelux

Waarschijnlijk ken je al het Britse programma Just Tattoo of Us op MTV met presentatoren Charlotte Crosby en Scotty T, beide ook bekend van MTV’s Geordie Shore.

Ben je fan? Dan heb je geluk, want eerder werd al bekend dat het programma ook naar Nederland zou komen!

Nieuwe presentatoren

Inmiddels is er ook duidelijk wie het befaamde presentatieduo zal gaan vormen, namelijk niemand minder dan Jaimie Vaes en Koen Kardashian.

Jaimie Vaes kennen we inmiddels als fiancé van rapper Lil Kleine (#jealous) en Koen Kardashian kun je onder andere kennen van zijn YouTube kanaal, Instagram account of zijn verschijning in het programma Niet Lullen maar Poetsen.

Just Tattoo of Us Benelux

In het programma ontwerpen twee vrienden, familieleden of geliefden met behulp van een tattoo-artist een tatoeage voor elkaar. Dit klinkt nog allemaal heel lief en leuk, maar er is een catch: de deelnemers mogen niet zien welke tattoo ze krijgen tot het moment van onthulling. En tja, dan kun je niet meer terug en zit je forever vast aan je tattoo.

Er komen mooie tattoo’s voorbij, maar het merendeel bestaat uit de meest hilarische, lelijke of awkward plaatjes. En dat kan nog wel een zorgen voor heftige reacties en major trust issues.

Vanaf wanneer te zien?

Het eerste seizoen van Just Tattoo of Us Benelux begint op 17 maart en is elke zondag om 21.30 uur te zien op MTV.

Op RTL Boulevard vertelde het aankomende presentatieduo al over de nieuwe show. Gek genoeg zouden ze zelf nooit meedoen aan het programma…

Beeld: Instagram @jaimievaes

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen