Kylie Jenner

Komen Kylie Jenner en Travis Scott binnenkort weer bij elkaar?!

Het nieuws over de break-up van Kylie Jenner en Travis Scott zit nog vers in ons geheugen. Maar we hebben the sad news nog niet eens verwerkt en er is alweer een update over de twee ex-lovers. Het lijkt er namelijk op dat de twee nu alweer overwegen om terug bij elkaar te gaan.

Back together

Kylie Jenner is de laatste tijd vaak te zien op verschillend nieuwssites, zo was er veel ophef over haar nieuwe auto en was ze ernstig ziek. Maar toen Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar gingen, bliezen alle nieuwssites helemaal op. Verschillende nieuwssites beweerde toen dat de break-up niet permanent, maar tijdelijk zou zijn en het blijkt dat ze daar nu gelijk in krijgen. Volgens E! News zouden de twee exen namelijk gesprekken hebben over bij elkaar terugkomen.

‘Ze weten allebei dat het onvermijdelijk is, ze hadden gewoon even ruimte nodig om bepaalde probleem voor zichzelf op te lossen.’ zegt de bron. ‘Ze willen dat hun relatie werkt en hebben toegegeven dat ze elkaar missen en nog steeds verliefd zijn op elkaar.’

Dit komt voort uit de roddels dat Kylie en Travis uit elkaar zijn gegaan omdat hij haar zou hebben bedrogen. Alle betrokkenen (inclusief de persoon waarmee hij haar zou hebben bedrogen) hebben deze claims hebben ontkend. Hoogstwaarschijnlijk zijn de twee uit elkaar gegaan vanwege hun drukke en volle schema’s en verschillende verlangens, bijvoorbeeld als het gaat om het nemen van een tweede kindje, wat Kylie heel graag wilt.

Het is niet bekend hoe lang het nog gaat duren voordat de twee het weer bijleggen, maar ons gevoel zegt dat het niet lang meer zal duren voor Travis weer terug is op de Instagram feed van Kylie. Vind jij dat Kylie Jenner en Travis Scott weer bij elkaar moeten komen?

 

LEES OOK:

 Beeld: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen