Stranger Things

Komt dit personage uit Stranger Things weer terug?!

Stranger Things fans staan bekend als de grootste speurneuzen van het internet. Daarom is het dan ook geen verrassing om te zien dat ze misschien een big character-return hebben ontdekt, dat the game nog weleens zou kunnen veranderen.

Terwijl de rest van ons nog geen twee keer nadacht over de speciale table read video die Netflix eerder dit jaar uploadde, keek een Reddit-fan een beetje dichterbij en ontdekte een bekend gezicht dat sinds seizoen één niet meer gezien is.

Reddit theorie

Reddit-gebruiker LastWorrior24 plaatste een screenshot uit de video die mogelijk laat zien dat acteur Ross Patridge aanwezig was bij de table read van seizoen 4. Ross verscheen eerder in seizoen één als Lonnie Byers, de vader van Will en Jonathan en de ex-man van Joyce.

Stranger Things

Terugkeer

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is dat Lonnie terug zal keren in het nieuwe seizoen van de show, zal het waarschijnlijk niet zo verrassend zijn om hem weer terug in beeld te zien, vooral omdat Joyce en haar familie zijn verhuisd uit Hawkins na de dood van Hopper.

Sindsdien is onthult dat Hopper eigenlijk nog steeds leeft, alleen dan als gevangene in Rusland. Hoe dan ook, dit nieuwe bewijs zou kunnen betekenen dat Joyce weer bij Lonnie is ingetrokken nadat ze zo heartbroken was over de dood van Hopper.

Nu de productie van de serie momenteel stil staat door het coronavirus, zullen fans langer moeten wachten om erachter te komen wat Lonnie precies doet in het leven van de Byers.

Tot die tijd moeten we maar hopen dat de reden dat hij terug is goed is en niet slecht voor iedereen die betrokken is.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @strangerthingstv

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen