Producer Mamma Mia! maakt meer bekend over een derde deel

Ondanks dat we Mamma Mia 1 en 2 al zo’n honderd keer hebben gezien, kunnen we geen genoeg krijgen van de mix tussen zang, dans en de Griekse zon. We have some news voor de Mamma Mia lovers, er komt namelijk mogelijk een derde deel!

Film

Amanda Seyfried – die Sophie speelt – liet eerder in een interview op het radiostation RadioTimes weten dat er zomaar eens een derde film aan zou kunnen komen. Amanda en Lily James gaven ook allebei aan dat ze graag mee zouden spelen in de volgende film. Wat de titel zou moeten zijn? Volgens de actrices zou dat Mamma Mia!: The DNA Test moesten gaan heten, omdat er dan bekend wordt wie de vader van Sophie is.

Check hier CG!’s grote quiz met de cast zelf!

Producent

Inmiddels is er nóg meer nieuws bekend over het derde deel! Niemand minder dan Judy Craymer, producer en co-creator van de films, vertelde: ‘Ik denk dat er op een dag nog een film komt, want het was ooit bedoeld als trilogie, snap je. Ik weet dat Universal graag wil dat ik het doe.’ Judy, niet alleen Universal wil dat, we all want another movie!

Deze video van Amanda Seyfried móét je zien!

Veel weten we nog niet over het derde deel van Mamma Mia!, maar er gaan al roddels rond dat dit deel weleens nieuwe nummers van ABBA kan bevatten.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard, Unilad

Beeld: Mamma Mia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen