@selenagomez

Komt Selena Gomez binnenkort uit met nieuwe muziek?!

Selena Gomez is al een tijdje aan het hinten over nieuwe muziek en na haar lang verwachte terugkomst op social media, zijn we allemaal mega benieuwd naar nieuwe songs.

Zal het moment nu bijna daar zijn? Hier zijn alle clues dat Selena binnenkort met nieuwe muziek uitkomt…

Selena komt al met een nieuw liedje uit op het album van Julia Michaels

Toen Julia Michaels haar nieuwe EP bekend maakte, waren we heel enthousiast om erop twee grote namen te zien. Het eerste liedje op de EP features onze Selena en heet ‘Anxiety’. Het album eindigt vervolgens met ‘What a Time’, die in samenwerking is gemaakt met Niall Horan!

View this post on Instagram

6 days ❤️

A post shared by Julia Michaels (@juliamichaels) on

Selena is al een tijdje aan haar muziek aan het werken

Voor haar social media break, postte Selena hints dat ze in de studio aan het werken was aan nieuwe muziek en zette zelfs op haar Instagram een video waarin ze in de studio een nieuw liedje aan het opnemen is. We like it! 

https://www.instagram.com/p/BoBdx-Ng9JC

Seizoen 3 van 13 Reasons Why komt eraan

Selena is niet alleen producent van de Netflix serie, maar heeft ook voor elk seizoen een nieuw liedje gemaakt. Terwijl het nog niet bekend is wanneer het derde seizoen uitkomt, zou het ons niet verbazen als Selena ook voor dit seizoen weer een kick-ass soundtrack heeft gemaakt.

LEES OOK: Dit is wat de cast van13 Reasons Why verdient per aflevering

 

Selena heeft al laten weten dat het album al af is

Volgens Billboard zou Selena al in de zomer van 2018 hebben laten weten dat het album al af is! Het nieuwe album zou erg persoonlijk worden en Selena zou er al twee jaar mee bezig zijn. Misschien dat ze ondertussen al wat extra liedjes heeft geschreven, en dat het album daarom nog even op zich laat wachten.

Het laatste album dat Selena uitbracht was Revival in 2015 met hits als ‘Hand to Myself’ en ‘Same Old Love’. Nadat het een tijdje niet zo goed ging met haar, gaat het nu gelukkig wat beter en kunnen we misschien wel al heel snel genieten van nieuwe muziek! We can’t wait! 

Beeld: Instagram @selenagomez

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen