Taylor Swift

Komt Taylor Swift binnenkort met een nieuw album?!

Het is alweer een tijd -ahum jaren- geleden dat zangeres Taylor Swift iets heeft uitgebracht, maar volgens fans hoeven we niet langer meer te wachten op #TS7!.

Final Countdown

Volgens de recherche-Swifties onder ons kunnen we namelijk op Koningsdag al feesten op de muziek van Taylor. De zangeres postte 13 april een foto van een hartvormige diamant. Onder de foto stond niets, behalve het cryptische bericht 4.26. Een dag later postte de ze een nieuwe foto van haar handen vol ringen en gelakte nagels in zoete kleurtjes. De dagen daarna volgde een foto van een roze geval en majestueuze katten. En, jawel, alle foto’s hadden het zelfde bericht eronder: 4.26.

Het lijkt er dan ook op dat er op 26 april iets gaat gebeuren en de fans hopen natuurlijk op een nieuw album. Eerder dachten fans ook dat er een countdown begonnen was, maar na een tijdje was het weer stil. Nu lijkt er daadwerkelijk iets te gebeuren, want op haar website staat zelfs een countdown voor 26 april!Sassy VS Sweet

De website van Taylor is een explosie van pastelkleuren, alsof een eenhoorn teveel cakejes heeft gegeten en daarna over z’n nek is gegaan. Dit is een totale andere Taylor dan de badass babe die we zagen in de clip van ‘Look what you made me do‘ en ‘Bad Blood‘. Het lijkt erop dat TayTay een draai van 180 graden heeft gemaakt en over is gestapt op roze en glitters instead of paars en wapens. De zachte kleurtjes ogen wel heel vrolijk en passen mooi bij het lente gevoel. Zelfs haar Instagram profielfoto is veranderd naar deze combinatie van kleuren.

Zou het Taylors wedergeboorte zijn? Wij zijn in ieder geval fan!

Taylor Swift

Samenwerking?

Het rechercheteam van de Swifties denken op een nieuw spoor te zijn gekomen; die van een samenwerking. Volgens hun zou Taylor met old frenemie een plaatje maken. Katy Perry en Taylor hadden in mei vorig jaar de strijdbijl begraven en nu lijken ze het te vieren met een liedje.

Zowel Taylor als Katy waren aanwezig tijdens de IHeartRadio awards en Katy werd gevraagd of ze met de zangeres samenwerkt. Katy zei: ‘Ik werk met Zedd, maar ik sta er enorm open voor.’ Hmm… Het zou wel de ultieme get together zijn en wij zeggen daar geen nee tegen. Wait a minute … Mogen wij ook mee doen Katy en Taylor?

LEES OOK

Beeld: Instagram @taylorswift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen