Jaaaa, eindelijk is er een einde gekomen aan al het speculeren! Kylie Jenner is mama geworden! Donderdag (01-02-2018) beviel ze van haar eerste kindje, een meisje. Dat heeft ze gisteren bevestigd.

Voorbereiden

‘Sorry dat ik jullie in het duister liet tasten. Ik snap dat jullie van mij gewend zijn dat ik alles met jullie deel, maar ik koos ervoor mijn zwangerschap niet in front of the world te ervaren. Ik wist dat ik me op de meest positieve, stressvrije en gezondste manier die ik kende moest voorbereiden op de rol van mijn leven”, aldus de kersverse moeder op Insta.

Haar zwangerschap geheim houden was voor Kylie gelukkig de juiste keuze. ‘Het was de mooiste, meest empowering en life chancing experience die ik ooit heb gehad’, schrijft ze.

Blessing

In het stukje bedankt ze iedereen voor zijn begrip en al haar familie en vrienden voor het stilhouden van het nieuws, maar laat ze ook weten dat ze niet kon wachten ‘deze blessing’ te delen. ‘Ik heb nog nooit zo veel liefde en geluk gevoeld. I could burst.’

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ook papa Travis Scott laat weten over the moon te zijn.

Naam

Nu is iedereen natuurlijk supernieuwsgierig naar de naam, maar die is nog niet bekend. Wel laten Kylie (20) en Scott (25) weten dat het kindje gezond is.

https://www.instagram.com/p/BeywIbWh_IW/?taken-by=khloekardashian

 

Fotografie: screenshot video YouTube.

 

Lees ook: ZO BRENG JE VOLGENS KYLIE JENNER HIGHLIGHTER OP DE PERFECTE MANIER AAN!