Kylie Jenner

Kylie Jenner is ernstig ziek

Het gaat al een paar dagen niet zo goed met realityster Kylie Jenner. Ze heeft op Twitter laten weten dat ze zich al een paar dagen niet zo lekker voelt. Een bron vertelt aan TMZ dat het gaat om een ‘ernstige ziekte’. Kylie zou last hebben van griep-achtige symptomen, zoals misselijkheid en duizeligheid.

Niet aanwezig tijdens eigen launch

De nieuwe make-up collectie van Kylie Jenner is een collab met Oliver Rousteing en wordt morgen gelanceerd op de Paris Fashion Week. Tijdens de Balmain show is de nieuwe collectie te zien zijn op de runway. Op Twitter laat Kylie weten dat zij veel te ziek is en helaas niet bij de lancering aanwezig kan zijn. Haar team neemt het van haar over.

“Het breekt mijn hart dat ik er niet bij kan zijn, maar ik weet dat mijn fantastisch team, en mijn vrienden die in Parijs zijn voor het evenement, ervoor zullen zorgen dat ik er toch een beetje bij ben in gedachten.”

Op de Instagram story van Kylie Jenner vertellen vriendinnen van Kylie dat zij de make-up switches zullen overnemen van hun zieke vriendin.

Emmy Awards 2019

Afgelopen zondag zou Kylie samen met Kim Kardashian en Kendall Jenner presenteren tijdens de Emmy’s, maar ze was niet aanwezig omdat ze té ziek was. Haar zussen deden de klus zonder haar.

Ziekenhuis

Kylie zou zo ziek zijn dat ze uiteindelijk is opgenomen in een ziekenhuis in L.A, vermeldt TMZ. Jammer genoeg is Kylie’s moeder, Kris Jenner, niet in het land vanwege werk. Gelukkig heeft ze Caitlyn Jenner die haar steunt. Kylie wordt op dit moment goed verzorgd in het ziekenhuis, maar het is nog niet duidelijk wat de realityster precies heeft.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen