kylie babylijn cosmogirl

Kylie Jenner komt met een babylijn

Wat doe je als je al een make-uplijn en skin care-lijn bezit en druk bent met world famous zijn, het moederschap en what not? Juist, dan kom je ook nog met een babymerk. Kylie Jenner is van plan een babymerk op te richten en het blijft niet bij een paar rompertjes. De jongste selfmade miljardair wil namelijk alles gaan produceren wat te maken heeft met baby’s en moeders laat TMZ weten.

Kylie baby

Met zo veel (jonge) kinderen in de familie, en als moeder zijnde van Stormi, weet Kylie Jenner maar al te goed wat er allemaal bij een baby komt kijken. Nu ze tante is geworden van de jongste spruit van Kim Kardashian en Kanye West, komt dit babymerk helemaal goed van pas! Volgens de papieren die TMZ heeft bemachtigd, zijn er onder andere wiegjes, wipstoeltjes, luiertafels en loopstoelen in de maak. En hier blijft het natuurlijk niet bij! Ook staan er rompertjes, wikkeldoeken, beddengoed en spullen voor borstvoeding op de planning.

In the mean time vragen wij ons nog steeds af of Kylie zwanger is van baby No. 2. Na dat ze verschillende hints dropte en nu met een babymerk komt, zal het ons niet verbazen als de Kardashian-Jenner familie nóg verder wordt uitgebreid.

Nog niet bevestigd

Helaas heeft Kylie Jenner dit bericht nog niet bevestigd en is het nog onduidelijk wanneer Kylie Baby verkrijgbaar is. We keep you updated!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen