Kylie Jenner

Kylie Jenner is lastig gevallen door geobsedeerde fan

Kylie Jenner is wereldwijd bekend en alleen als je onder een steen leeft denk je ‘Kylie who?’. Dat ze daarom niet  zonder  beveiliging over straat kan en binnen no time omsingelt is door honderden fans, is dan ook niet zo raar. Maar niet alleen op straat heeft de realityster last van fans. Afgelopen dinsdag wist een geobsedeerde fan bij haar huis te komen, waar hij agressief op de deur klopte en eiste om haar te zien.

Geobsedeerde Fan

Ondanks alle beveiliging en de afgesloten gemeenschap, wist afgelopen dinsdag een 22-jarige man bij het huis van Kylie Jenner te komen. De man klopte agressief op de voordeur en eiste om de realityster te zien. De man werd door een security guard weggevoerd en gearresteerd. Hij is aangeklaagd voor het betreden van een privéterrein en het feit dat hij een glazen pijp bij zich droeg waardoor hij mogelijk onder invloed was van drugs.

Bang voor haar veiligheid

Inmiddels heeft Kylie Jenner een straatverbod aangevraagd voor de man. Ze wil dat hij op 90 meter afstand van haarzelf, haar huizen en auto’s blijft. Op het moment van de gebeurtenis was Kylie zelf niet thuis, maar volgens TMZ liet Kylie weten bang te zijn voor de veiligheid van haar dochtertje Stormi en zichzelf. Dat de man het al voor elkaar had gekregen om zó dichtbij haar huis te kunnen komen langs alle beveiliging, laat haar in angst dat de er de volgende keer wél iemand haar huis in kan komen.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen