TATBILB

Lana Condor neemt afscheid van TATBILB

If you’re like us, dan heb je To All The Boys I’ve Loved Before een keer of 20 gezien. Met een tweede én derde sequel van TATBILB komt er nu helaas een einde aan de filmreeks van Lara Jean… Lana Condor laat via Instagram weten afscheid te nemen van de film(s).

TATBILB

Een paar weken geleden lieten wij weten dat de opnames van To All The Boys I’ve Loved Before 3 waren begonnen. Lana Condor liet via Instagram weten dat het erop zit en schreef een emotioneel bericht bij haar foto.

Emotionele goodbye letter

Lana schrijft bij haar post: ‘Op een dag zal dit bewijs zijn, bewijs dat we hier waren, bewijs dat we van elkaar hielden. Het is een garantie dat no matter what happens to us in de toekomst, this time was ours. Het is nu 16 dagen geleden dat de To All The Boys I’ve Loved 2 én 3 klaar zijn de opnames. Ik heb geworsteld met hoe ik mijn gevoelens in woorden moet omschrijven nu het einde nadert. Ik zal mijn liefde voor Lara Jean nooit kunnen beschrijven. Haar familie, haar vrienden, Peter… Words can’t describe the long nights on set, toen het het binnenkwam like a ton of bricks, dat ik de eer heb gekregen om een personage neer te zetten zo lief en vastbesloten in de liefde who represents strength in softness. Woorden kunnen niet omschrijven hoe dankbaar ik ben voor JOU. Jij die haar net zo lief had als ik. Voor je haar op te steken met een scrunchie en te zeggen “Let’s do this”. Thank you form the very bottom of my heart, you made me feel like the luckiest girl alive. Always and forever, you’re Lara Jean.’

Releasedatum

Vanaf 12 februari is TATBILB 2: P.S. I Still Love You te zien op Netflix! Wanneer Always And Forever, Lara Jean te zien is op Netflix is nog niet bekend, maar wij houden je zeker op de hoogte van deze sequel, dus hou onze website in de gaten om niets te missen over het laatste nieuws rondom deze film(s)!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @lanacondor 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen