one direction

Liam Payne bevestigt dat er een One Direction reünie aan zit te komen!

Dat er mogelijk een reünie van de populaire boyband One Direction aan zit te komen vanwege hun 10-jarig bestaan, was al eerder bekend. Maar na dit interview met Liam Payne, kunnen we er eigenlijk overtuigd van zijn: de One Direction reünie is officially happening.

Complete One Direction reünie?

Gisteravond ging Liam live op Instagram met de Zweedse DJ Alesso om te praten over muziek, maar fans wilden voornamelijk meer weten over de One Direction reünie.

De vraag waar 1D-fans nog mee rondliepen was of bandlid Zayn Malik ook bij de reünie aanwezig zal zijn. Afgelopen weekend merkten fans al op dat Harry, Liam, Niall, Louis en het officiële One Direction account Zayn weer terugvolgden op Twitter. Ook zou er bij Zayn z’n naam op Google weer ‘zanger’ staan in plaats van ‘ex-bandlid’. Dat zijn een hoop hints, if you ask us!

Verder viel het fans ook nog eens op dat alle vijf de albums van One Direction nu weer verkrijgbaar zijn op Apple Music én dat de officiële 1D website weer live is!

Liam Payne op Instagram Live

‘Oh my god dude, er zijn zoveel One Direction vragen’, zei Alesso tegen Liam tijdens de Instagram Live. ‘Maar ik wil je ze niet allemaal aan je stellen, want ik weet dat je er niet te veel over kan zeggen.’

Liam vertelde vervolgens dat hij al veel met Niall heeft gesproken via FaceTime. ‘En aangezien de meeste van ons Londen zijn, zijn we bezig om het eerste groeps-Facetimegesprek te organiseren met de boys.’ 

‘Ik kan er niet teveel over zeggen’, voegde hij eraan toe. ‘Louis heeft me al aangesproken op het feit dat ik al eerder iets van onze plannen heb onthuld, dus anders wordt de hele groepschat boos op me.’

‘Wow, de hele wereld gaat onploffen!’, reageerde Alesso. ‘Je mag komen invallen voor Zayn en join the band’, antwoordde Liam vervolgens.

Wat zou dat kunnen betekenen? Zou Zayn er wel of niet bij zijn?! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de reünie!

LEES OOK:

Bron: E! News

Beeld: ANP – Ian West

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen