lil kleine

Lil Kleine krijgt zijn eigen wassenbeeld

Justin Bieber, Dua Lipa en Ariana Grande gingen hem al voor, maar nu is het ook de beurt aan Lil Kleine om zijn eigen wassenbeeld in ontvangst te mogen nemen!

Waarom Lil Kleine?

Madame Tussauds Amsterdam liet weten dat zij al een langere tijd aan de rapper dacht als kandidaat voor een nieuw wassenbeeld. Het museum krijgt ongeveer 5 á 6 nieuwe wassen beeld per jaar erbij en Lil Kleine past goed tussen de rest van de verzameling. Hij is on a roll in zijn muziekcarrière, is jurylid van The Voice of Holland, bracht recent zijn eigen kledinglijn ‘J O R I K’ uit én is een echte ras Amsterdammer. Hij past hiermee perfect tussen de andere (inter)nationale artiesten.

Nieuwe beelden

Vorige maand onthulde Madame Tussauds het beeld van Dua Lipa (en wij waren erbij!), en aankomende juli kunnen we het (robot)beeld van Rico Verhoeven bewonderen. Extra veel reden om deze meivakantie een bezoekje aan dit museum te brengen dus!

Natuurlijk is Madame Tussauds niet het enige wat je in je vrije week kunt doen. In dit artikel kom je een heel lijstje tegen met leuke dingen om te doen!

Poseren in Londen

In zijn Insta Stories plaatste Lil Kleine al een paar video’s waarop te zien is hoe hij poseert voor zijn beeld. Zijn look-a-like gaat een zwarte skinny jeans en een grijze hoodie dragen; Lil Kleine’s signature look.

Door te poseren kunnen de makers precies Lil Kleine namaken in een klei versie. Wanneer iedereen tevreden is over de klei versie wordt er een mal gemaakt waar was in wordt gegoten, waaruit een beeld ontstaat. Na dit hele proces -wat zich in Londen afspeelt- worden er stuk voor stuk echte haren aangebracht in het hoofd, die het meeste lijken op de haarkleur van Lil Kleine. Dit alles maakt dat het wassenbeeld bijna niet meer te onderscheiden is van de werkelijkheid.

lil kleine
Madame Tussauds

Najaar 2019

Vanaf oktober 2019 kun je de wassen-versie van de rapper komen bewonderen in het museum op de Dam. Ga jij een kusje brengen aan Lil Kleine?

LEES OOK: 

Beeld: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen