little mix

Little Mix komt binnenkort met hun eigen talentenjacht!

In case you missed it: Little Mix komt binnenkort met hun very own talentenshow! Zullen zij de volgende grote popband ontdekken?

Little Mix The Search

In Little Mix The Search gaat de meidenband op zoek naar onontdekt zangtalent voor een nieuwe band. De bands kunnen bestaan uit alleen maar meiden, alleen maar jongens of een mix van de twee.

De band die uiteindelijk wint krijgt een groot opstapje in hun carrière door mee te mogen met UK Summer Tour van Little Mix in 2020! Ze zullen gaan werken met de beste music producers, songwriters en choreografen, collabs doen met andere grote artiesten en optreden voor miljoenen fans!

Talentenjacht

In de talentenjacht nemen de leden van Little Mix de rol als mentor aan. Perrie, Jesy, Jade en Leigh-Anne zijn natuurlijk zelf ook ooit bij elkaar gebracht tijdens de Engelse X Factor in 2011 en hebben hierdoor veel verstand van zaken. ‘Wij weten wat er nodig is om een groep succesvol te maken en zullen hun mentor zijn tijdens every step of the way. Zowel solo-artiesten als groepen mogen meedoen en elk type genre is welkom. Het wordt echt super exciting!’ 

Wist jij dit al over bandlid Jesy?

Wanneer op tv?

Het programma zal worden uitgezonden op BBC. Helaas is het nog niet duidelijk vanaf wanneer, al weten we wel dat het op elke zaterdagavond zal zijn. Ook is al bekend dat het filmen in januari al is begonnen, dus het kan niet lang meer duren!

Tot die tijd kunnen we al deze nieuwe films kijken op Disney+!

We’ve been a bit busy…👀 @littlemixthesearch

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @LittleMix

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen