Een paar jaar geleden besloot Disney om heel wat live-action remakes van hun klassiekers te maken. En Lilo & Stitch is daar ééntje van. In 2018 werd bekend dat Disney deze film ook wilde verfilmen, maar verder bleef het nog erg stil over dit project.  Inmiddels hebben we heel wat informatie over de live-action film en wij vertellen je all the deets!

Live-action remake

Inmiddels weten we dat deze live-action remake, net als de live-action remake van Lady & De Vagebond, rechtstreeks naar Disney+ komt. Volgens TheDisInsider zal het project later dit jaar beginnen met filmen in Hawaï en in 2021 te zien zal zijn op de streamingdienst van Disney.

Stitch

Zoals het er nu naar uitziet zal er een geanimeerde Stitch in de ‘echte’ wereld te zien zijn. Fun fact: de originele stemacteur van Stitch, Chris Sanders, zal ook terugkeren om de stem van het buitenaardse wezen in te spreken.

Check hier negen Disney filmlocaties die je in het echt kunt bezoeken!

Story line

Mocht je de verhaallijn van Lilo & Stitch even kwijt zijn: Lilo is een bijzonder 5-jarig meisje uit Hawaï dat niet altijd begrepen wordt door haar omgeving. Terwijl haar zus de kinderbescherming op afstand probeert te houden, wil Lilo alleen maar iemand om mee te spelen. Op dat moment stort Stitch, een buitenaards wezen dat alleen maar dingen kan vernietigen, neer op Lilo’s eiland. Wanneer Stitch in een asiel terechtkomt en door Lilo wordt geadopteerd als hond, ontstaat er een onvoorwaardelijke vriendschap.

LEES OOK:

Beeld: Disney