Pinocchio

Live-action remake van Pinocchio is vanaf vandaag te zien in de bioscoop

Heb je zomervakantie en slaat inmiddels de verveling al toe? Gelukkig is er genoeg te doen, óók als je deze zomer niet op vakantie gaat. Ga naar de live-action remake van Pinocchio bijvoorbeeld.

De film is in een nieuw jasje gestoken en kun je vanaf vandaag zien in de bioscoop. Maar er is in deze versie van het sprookje niet zoveel Disney magic te zien…

Hier vind je nog meer leuke dingen om te doen tijdens je staycation!

Live-action Pinocchio

In deze film wordt het klassieke sprookje door regisseur Matteo Garrone teruggebracht naar het originele Pinocchio verhaal uit 1883. Het verhaal is dus niet zoals we ‘m kennen door Disney en de trailer ziet er nogal, eh, eng uit.

Wanneer houtsnijder Geppetto (Roberto Benigni) uit een blok hout een pop maakt gebeurt er iets magisch. De brutale pop begint te praten en kan lopen, rennen en eten zoals elke kleine jongen. Gepetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Maar Pinocchio vindt het lastig om braaf en eerlijk te zijn wat zorgt voor een groeiende neus en veel gevaarlijke situaties.

Nog meer remakes

Dit is één van de drie remakes die dit jaar en volgend jaar verschijnen van Pinocchio. Netflix is naast met het maken van nieuwe seizoenen van deze acht series ook bezig met een remake van het verhaal en ook Disney komt met een reboot.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen