Lock & Key

Locke & Key seizoen 2: here’s what we know

De Netflix-serie Lock & Key is nog maar net te zien op Netflix en we zijn inmiddels verslaafd! Na het bingen van het eerste seizoen is het nu afwachten tot er een tweede seizoen online komt. Wat zal er in het tweede seizoen allemaal gebeuren? En komt er ook écht een tweede seizoen? Here’s what we know about Lock & Key season 2!

– SPOILER ALERT –

Recap Locke & Key

Ondanks dat de serie waarschijnlijk nog fresh in je hoofd zit geven we toch even een snelle recap: de serie gaat over drie siblings Bode, Tyler en Kinsey Locke. Na de dood van hun vader, Rendell Locke, verhuizen ze met hun moeder naar Massachusetts naar een huis dat hen is nagelaten. Eenmaal daar komen ze erachter dat er sleutels zijn verstopt in het huis. Het zijn geen normale sleutels: Bode, Tyler en Kinsley ontdekken dat als iemand zo’n sleutel gebruikt, ze magische powers en abilities krijgen. Wat ze helaas niet weten, is dat er een demoon achter de sleutels aanzit en niet zal stoppen tot ‘ie de sleutels heeft. Sounds like trouble!

Komt er écht een seizoen twee van Locke & Key?

Ja! Gisteren heeft Netflix Nederland namelijk bekend gemaakt via Instagram dat er officieel een tweede seizoen komt!

Wie zien we terug?

Er is een grote kans dat wel al onze favo characters weer terug zullen zien, inclusief Kinsey, Bode, Tyler, Gabe, en Scot. The big mystery zal zijn of Ellie nog wel terug zal komen nadat ze verbannen werd achter de Black Door…

Lees ook: Horror stories #1: ‘Op mijn raam stond ‘ga weg’ in grote letters’

Wat gaat er gebeuren in seizoen 2?

Het ziet ernaar uit dat de serie verdergaat waar het geëindigd is. Fans zullen eindelijk te weten komen wat er gebeurt wanneer Doge zich voordoet als Gabe samen met Eden die geraakt is door iets achter de Black Door. Op zoek naar de juiste sleutels moeten ze ervoor zorgen dat ze te allen tijde safe blijven.

Wanneer is het tweede seizoen te zien?

Wanneer de productie van de serie kan beginnen ligt heel erg aan het Coronavirus. Netflix heeft namelijk de productie van veel series hierdoor stilgezet. Hopelijk kunnen we het nieuwe seizoen rond april 2021 zien en weten we hoe het afloopt met de Locke siblings…

LEES OOK:

Beeld: Netflix
Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen