Locke & Key

Locke & Key: durf jij deze spannende Netflix serie te kijken?

Het is een hele mond vol, maar voor de mensen die ervan houden: Netflix krijgt er in februari een supernatural horror drama bij! Naast dat de trailer van Locke & Key super spannend is, zijn er voor de Sherlocks onder ons ook nog wat easter eggs in verstopt. Kun jij de secret openingsscène unlocken? 👀

Meer serienieuws: Riverdale krijgt een vijfde seizoen!

Locke & Key

De serie gaat over de drie siblings Bode, Tyler en Kinsey Locke. Na de dood van hun vader Rendell Locke verhuizen zij met hun moeder naar Massachusetts naar een huis dat hen is nagelaten. Eenmaal daar komen ze erachter dat er sleutels zijn verstopt in het huis. Het zijn geen normale sleutels: Bode, Tyler en Kinsley find out dat als iemand zo’n sleutel gebruikt, ze magische powers en abilities krijgen. Wat ze helaas niet weten, is dat er een demon achter de sleutels aan zit en niet zal stoppen tot ze de sleutels heeft. Sounds like trouble!


Hou je niet zo van spanning en drama? Bekijk dan hier de trailer voor Wonder Woman 1984.

Trailer

Als je benieuwd bent geworden, vergeet dan niet de trailer te bekijken! Enne, keep your eyes peeled, want aan het einde van de video zit een easter egg waarmee je de secret openingsscène van Locke & Key kunt unlocken. Durf jij het aan?

LEES OOK:

Beeld: Instagram @lockeandkeynetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen