klaptelefoon

Lopen we binnenkort weer met een klaptelefoon?!

Iedereen die is opgegroeid tussen 2004  en 2008 (way back, we know) had een klapmobieltje. Ja, een klaptelefoon. Zo’n telefoon die Blair en Serena hadden in de eerste seizoenen van Gossip Girl: als je boos was kon je ‘m heel dramatisch dichtslaan. Good old times! Well, de Motorola Razr flip-phone is (meer dan) tien jaar later weer back, alleen is -ie in een nieuw jasje gestoken.

Flip-phone

Voor wie dit leest en denkt, waar the heck hebben jullie het over? Hier begon het eigenlijk allemaal mee. Je was one of the cool kids als je deze telefoon had. Hij was in wel dertien kleuren verkrijgbaar en had was een van de weinige telefoons met een kleurenscherm. Het had zelfs een camera én je had een geheugen van wel 10 MB! Was dit te weinig? Dan moest je er SD-kaart bijkopen.

De vernieuwde versie van Razr flip-phone

Motorola miste de klaptelefoon tussen alle hightech smartphones, which we understand. Ze komen met een totaal nieuwe Razr flip-phone die helemaal in een 2020 jasje is gestoken. En niet zomaar een jasje. Nee, een opvouwbare LCD-scherm en we love it!

Releasedatum

Januari 2020 komt de flip-phone uit in de VS. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer hij naar Nederland komt. Wél heeft Motorola een eigen Nederlandse site gemaakt voor de nieuwe telefoon.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe goed we Disney+ op deze telefoon kunnen zien! Ben jij ook Excited?

LEES OOK: 

Beeld: Motorola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen