one direction

Louis Tomlinson bevestigt een One Direction reünie!

Oh ma gash! You won’t believe this, but it’s true! Louis Tomlinson heeft laten weten dat als het aan hem ligt, er zeker een One Direction reünie komt!

One Direction

Om je even snel te updaten, mocht je onder een steen geleefd hebben de afgelopen drie jaar (no offense, doen wij ook wel eens), hier zijn alle facts over 1D op een rijtje:

  • Bandleden Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne en Harry Styles deden in 2010 alle vijf – individueel- mee aan het programma X Factor. De jury besloot de jongens alleen door te laten gaan als ze verder zouden gaan als een band. En zo is de boyband One Direction ontstaan. De audities kun je hier bekijken.
  • In 2015 stapte Zayn Malik uit de band. Dit zorgde voor veel tranen en boze fans, maar Zayn wilde zich richten op een solocarrière.
  • In 2016 nam de band voor onbepaalde tijd een pauze (die nu al drie jaar aan de gang is). Er schijnt in 2020 een comeback te komen, inclusief een tour!

Reünie?!

Nu heeft Louis Tomlinson in een interview met ODE antwoord gegeven op de brandende vraag ‘Is One Direction getting back together?’. Louis reageerde hier heel positief op en zei dat de grote vraag niet is óf er een reünie komt, maar wanneer! Nu de bandleden de tijd hebben gehad om een solocarrière op te starten, zit het er dik in dat de band weer bij elkaar komt.

Zo hebben alle vijf de zangers meerdere solo nummers uitgebracht, en Zayn zelfs een soloalbum. Ongeveer een maand geleden, nadat het zusje van Louis overleed, bracht hij zijn nieuwste nummer The Two Of Us uit.

More 1D news…

Eerder kwam Louis ook al in het nieuws. Hij hielp namelijk een 83-jarige man met het afwerken van zijn bucketlist, wat super cute was. Ook Liam Payne is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. Dit omdat hij het ‘officieel’ wilde maken met zijn nieuwe liefde Naomi Campbell.

Wij gaan alvast What Makes You Beautiful en One Way or Another weer plat draaien en meezingen en houden jullie op de hoogte over de reünie!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen