lion king can you feel the love tonight

Luister nu Beyoncé’s Can You Feel The Love Tonight!

This is not a drill, we repeat, this is not a drill! We kunnen nu alvast luisteren naar Beyoncé en Donald Glover’s versie van ‘Can You Feel The Love Tonight’ uit de film The Lion King en we are hyped!

The Lion King

Net als bijna elke Disneyfan wachten we al maanden – nee, jaren- op de real life versie van The Lion King en over iets minder dan een maandje komt ‘ie eindelijk uit! Disney snapt dat wij lijden onder de wachttijd tot de première is, dus ze hebben een goedmakertje gedropt. In hun nieuwe promo horen we Queen Bee en Donald Glover samen Can you Feel the Love Tonight zingen, omg! Het klinkt net zo goed als dat je zou verwachten van Beyoncé en haar tegenspeler is een verrassend goede match voor een duet. Wanneer komt de hele soundtrack uit Disney?!

Kritiek

Hoewel bijna iedereen hyped is over de film en muziek, zijn er ook wat dingetjes waar het publiek minder blij mee is. De look van de boze oom Scar bijvoorbeeld. Deze iconische slechterik staat bekend om z’n zwarte manen en kopere vacht. Maar de nieuwe Scar mist zijn welbekende uiterlijke trekjes. Waar in de tekenfilm Scar niet alleen in Koninklijke titels maar ook in uiterlijke kenmerken buiten de boot viel, lijkt Scar 2.0 meer op zijn broer en neefje. Kijkers snappen die keuze niet zo erg, want zwartharige leeuwen bestaan wel! Sterker nog; donkerharige leeuwen zijn veel agressiever dan hun lichtblonde soortgenoten.

Dat de slechterik een donkerharige leeuw is, is dus helemaal niet zo vreemd! Waarom Scar ineens blond is, weten wij ook niet. Misschien moest het duidelijk zijn dat Scar de broer was van Mufasa en niet een resultaat van de melkman? Een ander jammer detail van de film is dat Scars liedje niet in de film te horen zou zijn. Maar het duet van Beyoncé en Donald is zo prachtig, dat we het Disney wel willen vergeven. Hieronder kun je genieten van de promo. Can you feel the love today?

LEES OOK:

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen