Lyrics Little Mix gelekt van nieuwe (onofficiële) single!

Dat de meiden van Little Mix één en al voor female empowerment zijn konden we al halen uit hun nieuwe liedjes, die ze onlangs hebben gereleased. Nu zijn er lyrics gelekt van een nieuwe onofficiële single!

Strip

Het liedje zal Strip gaan heten en helemaal in het teken staan van het houden van je lichaam, hoe het er ook uitziet. “Don’t give a uh, I’m over it.” De meiden van Little Mix zijn namelijk klaar met alle bodyshaming.
Wat dunner of wat voller, iedereen is beautiful op zijn eigen manier. Dit willen ze ook erg duidelijk maken. Het gerucht gaat dat de meiden hiervoor naakt (OMG!) in de videoclip te zien zijn met negatieve/shaming woorden op hun lichaam. – Hoe gedurfd is dat? – Dit om te laten zien dat wat mensen ook over hen of over hun lichaam zeggen, niets weerhoudt de meiden ervan om van hun body te houden en deze te laten zien. Wat niet zo gek is, aangezien iedereen’s lichaam prachtig is. “If you got lil boobs, love it. If you got a big ass grab it.” zingen ze.

De titel ‘Strip’ heeft dus niet alleen te maken met het feit dat ze naakt in de videoclip te zien zijn maar ook om te laten weten dat zij zich naakt, zonder kleren en make-up, mooi en sexy voelen. “Je weet dat ik hier allemaal van houd, ik houd eindelijk van mezelf naakt. Ik ben het sexiest wanneer ik confident ben.” And they are damn right!

The lyrics

Het lied past helemaal bij de (female) empowerment vibes die zij op hun vorige liedjes ook hadden. Maar de teksten gaan niet alleen om het houden van je lichaam maar ook over 100% jezelf zijn. Iedereen mag zijn wie die wil zijn. “Love who you wanna, don’t give a damn issa man or a woman.”
Ook over het houden van je huidskleur zingen de meiden. “Wanna talk about colour, it’s the skin I’m in yeah I get from my mama”.

Eén en al love op het nummer dus! <3

Lees ook:
Miley Cyrus is haar huis kwijtgeraakt in de bosbranden in Californië.
Dit zegt Little Mix-ster Jade Thirwall over haar nip slip 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen