Mac Miller

Mac Miller is overleden aan een overdosis

Heel triest nieuws uit Hollywood: Mac Miller is overleden aan een overdosis.

Afgelopen zaterdagavond is hij dood gevonden in zijn huis in San Fernando Valley, Califonië. Zijn vriend heeft nog het alarmnummer gebeld, maar bij aankomst van het ambulancepersoneel, wrd Mac doodverklaard. Hij is maar 26 jaar geworden.

Mac was sinds korte tijd open over zijn drugsgebruik, maar benadrukte dat hij de boel prima onder controle had. Ook Tweette hij de dag voor zijn dood nog dat hij zoveel zin had in zijn tour, die op 27 oktober begint. Zo, zo tragisch. 💔

Talloze celebs, waaronder Shawn Mendes, Victoria Justice en Khalid, spraken hun verdriet uit via Twitter. Mac’s long-term ex-girlfriend Ariana Grande postte een foto van hem op Instagram.

Sinds Mac’s dood heeft Ariana alle reacties op haar Instagram foto’s moeten uitschakelen, omdat mensen haar bestoken met comments dat zij verantwoordelijk is voor zijn dood. Ze beweren dat hij door zijn break-up met Ariana (en haar supersnelle verloving met Pete Davidson) aan de drugs is geraakt. Not true, en Ari’s schuld is het al helemaal niet.

We wensen iedereen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen