Mamma Mia! Here We Go Again Meryl Streep

Dit is waarom DIE plot twist in Mamma Mia! Here We Go Again zat

Houd je klauwtjes maar even voor je ogen als je Mamma Mia! Here We Go Again nog niet gezien hebt, want er gaat met spoilers gegooid worden. We moeten het namelijk even hebben over die ene plot twist, waar eigenlijk niemand op zat te wachten. Kun je ‘t aan? Oké, here goes:

We hebben het over de rol van Meryl Streep – en dan vooral over het gebrek eraan. Want why, WHY, is ervoor gekozen om haar dood te maken in Mamma Mia! Here We Go Again?

De reden is simpel, blijkt nu. Director Ol Parker legt uit aan Vulture: ‘We moesten op zoek gaan naar een verhaal dat emotioneel het meest raakte, en de meeste betekenis had. Dit was mijn suggestie. Natuurlijk hebben we hier heel veel over gediscussieerd met iedereen. Meryl was zelf heel enthousiast over deze verhaallijn en stond er volledig achter.’

No hard feelings dus. Neemt niet weg dat het gemis van Meryl in Mamma Mia! 2 vanuit de puntjes van onze tenen komt, maar hey… We hebben haar in ieder geval nog in Mamma Mia! 1 (en in die ene heart-wrenching scene in deel 2).

Mamma Mia GIF by Mamma Mia! Here We Go Again - Find & Share on GIPHY

Lees ook: OMG! Binnenkort kijk je Dirty Dancing op het dak bij Pathé!

Fotografie: Universal Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen