Martin Garrix

Martin Garrix is na jaren weer vrijgezel

Na drie jaar hebben dj Martin Garrix en model Charelle Schriek de stekker uit hun relatie getrokken. Via Instagram hebben ze laten weten te stoppen met de relatie.

Break-up

Het is alweer drie jaar geleden dat Martin en Charelle hun relatie insta-official maakte, door een foto te plaatsen dat ze samen op vakantie waren. Maar nu werden de chaotische schema’s van het stel hun te veel en moesten ze een punt achter een relatie zetten.

Instagram

Martin Garrix heeft nu op Instagram laten weten: ‘Ik moet helaas melden dat Charelle en ik niet meer samen zijn. We houden veel van elkaar, maar vanwege onze drukke schema’s hebben we besloten om onze wegen te scheiden. Liefde betekent ook het beste willen voor de persoon van wie je houdt. Op dit moment is dat een tijdje apart leven van elkaar. We hebben drie geweldige jaren gehad en ik koester alle mooie herinneringen die we samen delen.’

Charelle heeft ook hetzelfde als Martin op haar eigen Instagram Story gezet. Hierin vragen ze ook volgers om hun privacy de komende tijd te respecteren.

Het lijkt wel alsof er iets in de lucht hangt, want ook de relatie van Monica Geuze liep vorige week op een einde.

Martin garrix

LEES OOK:

Beeld: @Martingarrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen