McFlurry

McDonalds komt met een nieuwe McFlurry en hij klinkt amazing

De lente is alweer vol aan de gang dit jaar en op dinsdag 26 maart haalt ook McDonald’s de lente naar binnen met hun nieuwste McFlurry: de McFlurry Red Fruit & Meringue!

McFlurry Red Fruit & Meringue

Deze heerlijke lentecreatie bestaat uit romig softijs met stukjes rood fruit (aardbeien en cranberries) en aardbeiensaus, afgetopt met toefjes roze en witte meringue. Hoe lekker klinkt dit?!

Kies je mix!

De McFlurry’s zijn al tijden populair bij de Mac en sinds de introductie 19 (!) jaar geleden, zijn er in Nederland al ruim 200 miljoen McFlurry’s verkocht. Zeker als het zonnetje hier (eindelijk) doorbreekt, eten we bijna 3000 McFlurry’s per uur. Say what?!

De romige toetjes (of tussendoortjes, avondeten, ontbijtjes, you name it) zijn gemaakt om geheel in je eigen stijl te mixen. Je kunt dan ook deze nieuwe smaak je eigen maken door zelf de saus en topping te kiezen.

McDonalds is naast nieuwe ijssmaken ook bezig om hun kipnuggets vegan te maken. Hurray!

Laat die zon maar komen

De McFlurry Red Fruit & Meringue is van dinsdag 26 maart t/m maandag 15 juli exclusief verkrijgbaar bij McDonald’s. Wij zijn in ieder geval super benieuwd naar deze nieuwe smaak en ook wat jullie ervan vinden!

‘S avonds nog het liefste een McFlurry wegwerken? Lees hier waar die avond food cravings van komen!

McFlurry

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen