McDonalds

McDonald’s lanceert limited edition kledingcollectie

Klinkt lekker chillen in een comfy en oversized Big Mac t-shirt voor jou als #lifegoals? Dan maken wij je vast heel blij als we je vertellen dat McDonald’s donderdag 19 september een eigen limited edition kledingcollectie komt!

Global McDelivery Day​

Op donderdag 19 september is het Global McDelivery Day. Om dit te vieren, lanceert McDonald’s een limited edition a.k.a must have kledingcollectie. Dit jaar heeft de Global McDelivery Day een ‘Night In Collection’ waarmee je geheel in Maccie stijl een lekker avondje Disney+ marathon kunt houden. De collectie bestaat uit een oversized sweatshirt, een Fry Icon T-shirt, Sesame Seed fuzzy socks en Burger sloffen.

Samenwerking met uber eats

Tijdens deze feestelijke dag worden gasten bij de bezorging van een bestellingen via de Uber Eats app verrast met één van de flashy items uit een unieke Collection van McDonald’s. McDonald’s bezorgt McDelivery, in samenwerking met Uber Eats, al in tien steden in Nederland. Namelijk in Amsterdam/Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Groningen, Delft en Rijswijk. Met Global McDelivery Day wil McDonald’s over de hele wereld spontane geluksmomenten vieren, ook als jij een keer niet naar McDonald’s kan komen. McDonald’s bezorgt dan bij jou!

McDelivery Day start 19 september om 8:00 uur ‘s morgens. De producten zijn alleen op die dag verkrijgbaar en gaan waarschijnlijk héél hard. Warning: op = op. 

 

mcdonalds

Dus, wilde je die sharebox nog proberen? Bestem ‘m donderdag en ontvang jouw cadeau!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen