elephant

Meghan Markle is binnenkort te horen in deze nieuwe Disney-film

Eindelijk wordt de droom van Meghan Markle waargemaakt: ze gaat samenwerken met Disney. De Hertogin van Sussex mag Elephant, een nieuwe documentaire van Disney+, inspreken! Het is een Disneynature-film en gaat over de reis van twee olifanten door de woestijn.

Het is nog niet zo lang geleden dat Meghan Markle en Prins Harry afstand namen van het Britse koningshuis. Het is voor Meghan dan ook de eerste acteerklus sinds ‘Megxit’.

Baantje

Prins Harry zou Meghan een handje hebben geholpen bij het krijgen van deze job. Tijdens de première van The Lion King ging hij in gesprek met de mensen van Disney om te kijken of zijn vrouw misschien wel iets voor hun kon inspreken. Well, it worked!

Elephant

Voor wie dit nog niet wist: ja, Disney maakt ook natuurfilms and ze zijn a-mazing. In april staat Disney+ in het teken van Earth Day en daarom komt de streamingdienst met een heleboel natuurfilms en -documentaires uit.

Op 3 april dropt Disney+ twee nieuwe natuurfilmsDolphin Reef en Elephant. De natuurfilm Elephant gaat over twee Afrikaanse olifanten, Shani en haar zoon Jomo. Samen met hun kudde maken ze een reis door de Kalahari-woestijn. En deze journey wordt dus ingesproken door niemand minder dan Meghan Markle, Hertogin van Sussex.

Wil je weten wat er nog meer op Disney+ komt in april? Je leest het hier.

Disney heeft alvast een mini trailer van beide natuurfilms gepost op hun Instagram:

Nog geen account op Disney+? Maak er hier eentje aan!

Elephants Without Borders

In ruil voor haar medewerking vroeg Meghan Markle of Disney+ Elephants Without Borders zou willen steunen. Elephants Without Borders is een organisatie die de olifanten in Botswana beschermt. Hiermee hopen ze de olifanten zoveel mogelijk bij de mensen vandaan te houden.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @Disney

Bron: Nu.nl en RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen