Deze week is er een nieuwe app gelanceerd genaamd CIRKLE, waarmee iedereen geld kan verdienen met een post op Instagram. Ja, ook mensen zónder duizenden volgers. Via de app promoot je je favoriete horecagelegenheden en winkels, om er zo wat aan bij te verdienen.

CIRKLE

In de app kun je je Instagram account verbinden met CIRKLE. Als je dan vervolgens een foto via CIRKLE post, met hierin de aangegeven tag en hashtag van je favoriete aangesloten horecagelegenheid of winkel, bouw je zo een tegoed op bij die betreffende store. Na het posten zal dit bedrag in je wallet verschijnen en na 24 uur kun je dit tegoed bij diezelfde locatie uitgeven. Nice!

Inspiratie voor Instagram captions nodig? Hier vind je 30 perfecte songteksten, of captions voor een foto met je bestie.

Making money met Instagram

De nieuwe app maakt het dus voor iedereen mogelijk om geld te verdienen met Instagram, ook al heb je geen influencerstatus. Het gaat dus niet om het aantal volgers of bereik wat je hebt, maar juist om de geloofwaardigheid voor jouw ‘inner CIRKLE’, want daar zouden mensen elkaar het meeste in vertrouwen.

cirkle

cirkle

Shoppen geblazen

Al ruim 500 winkels en horecagelegenheden in Rotterdam en Amsterdam zijn al aangesloten bij CIRKLE. Ga dus even je favoriete store promoten op Instagram, en voor je het weet kun je er wat leuks kopen met je verdiende moneys!

De app is vanaf nu verkrijgbaar in de Google Playstore en in de Apple App Store.

cirkle

LEES OOK:

Fotografie: Instagram @cirkle