ex on the beach dubble dutch

Met deze deelneemster had Dennis van Ex On The Beach direct na opnames nog seks in het vliegtuig

Fans van Ex On The Beach hebben wel gezien dat deelnemer Dennis het moeilijk vindt om de “gezelligheid” van zich af te slaan. Hoe Olivia daarna dan nog stééds bij hem in bed kan kruipen, is voor ons ook een vraag. Ze week nooit van Dennis zijn zijde, zelfs niet toen hij seks had met een ander meisje in het vliegtuig na het hele EOTB-avontuur.

Dennis houdt van de “gezelligheid”

Voor Olivia was het niet meteen love at first sight. In een interview met MTV vertelt ze namelijk dat haar eerste indruk van Dennis niet bepaald boyfriend material was: ‘Toen ik hem voor het eerst zag dacht ik “Wauw, deze arrogantie staat mij al niet aan”. Toen we even hadden gepraat leek hij wel lief, maar dat was ook maar gewoon praten.’

Olivia geeft overduidelijk veel om Dennis, maar andersom zien we dat Dennis toch iets minder goed zijn best doet voor de Vlaamse blondine. Hij houdt namelijk wel van wat gezelligheid. ‘Ik wil gewoon met iedereen gezellig zijn. Ik had daarbij misschien niet heel goed nagedacht over dat daar dus wel gezeik van zou komen’, zegt hij in het interview.

A bumpy flight

Ook na het hele Ex On The Beach-avontuur vond Dennis het moeilijk om de “gezelligheid” te weerstaan. Hij kon het namelijk niet laten om toch nog even seks te hebben in het vliegtuig met zijn ex Tessa. Ook in Nederland hebben de twee elkaar nog een aantal keer gezien. Maar als we Dennis op zijn woord mogen geloven, deelt hij nu alleen nog de lakens met Olivia.

Wist je dat er nóg drie seizoenen van EOTB op Videoland verschijnen?!

Hieronder kun je het hele interview bekijken:

LEES OOK:

Beeld: MTV

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen